"Šiaulių" krepšininkams atkrintamosios varžybos prasidės tik nuo ketvirfinalio.

Nepatenkinti šiauliečių pergale buvo "ASK Riga" ofiso darbuotojai, kurie net atsisakė bendrauti. "Lietuviai pasielgė labai negražiai," - ištarė klubo darbuotojas, sužinojęs, jog kalbasi žurnalistu iš Lietuvos ir padėjo ragelį.

"Nesitikėjome žaisti atkrintamųjų varžybų, todėl ruoštis rungtynėms su "Lačpleša Alus" komanda pradėjome tik šiandien, - Krepsinis.net žurnalistui sakė R.Butautas. - Valmieros komanda yra labai pavojinga. Su šia ekipa juokauti negalima, nes esu tikras, kad ji yra pajėgi nugalėti "ASK Riga" ekipą ir kad to neatsitiktų, privalome gerai pasiruošti. Jau turime surinkę medžiagą apie varžovus, tad beliko sukurti žaidimo planą."

- Ar komandai nepritrūks ranką susilaužiusio A.J.Bramletto?

- Mums tai tikrai didelė netektis, nes praradome gerą žaidėją. Tačiau vidurio puolėjo pozicijoje turime žaidėjų, o komanda yra ryžtinga ir nusiteikusi kovai. Mūsų komandoje yra geras mikroklimatas ir tikiuosi, kad pasieksime iškeltus uždavinius.

- Minėjote, kad nesitikėjote žaisti atkrintamųjų varžybų pirmojo etapo. Tikriausiai dėl to, kad netikėjote "Šiaulių" pergalės prieš "Lietuvos rytą"?

- Nekomentuosiu šio klausimo.

- Sezonas artėja į pabaigą, ar spėjate tvarkyti Lietuvos rinktinės reikalus?

- Rinktinės klausimai nestovi vietoje ir viskas yra gerai. Jau parengėme treniruočių planus, draugiškų rungtynių tvarkaraščius, net finansinę samatą jau esame suruošę. Taip, kad šiai minutei viskas yra padaryta ir daugiau kol kas nebėra ką daryti.

Su visais krepšininkais, išskyrus Žydrūną Ilgauską, jau kalbėjau. Su žaidėjais visą laiką palaikau ryšį, ypatingai su tais, kurie rungtyniauja užsienyje. Negaliu sakyti, kad nuolat bendrauju su visai kandidatais, nes tai būtų neįmanoma, tačiau su didžiąja dauguma susirašome, pasišnekame.