Vis dėlto D-Mo vadinamas lietuvis nesitiki lengvos konkurencijos, nes komandoje – ne tik Dwightas Howardas ir Terrence Jonesas, bet ir naujokai Jeffas Adrienas, Joey Dorsey bei Kostas Papanikolaou.

Po ketvirtadienį surengtos „Rockets“ treniruotės D. Motiejūną pakalbino vietos žiniasklaida.

„Pirmiausia, noriu pasakyti, kad visi yra pavargę“, – kaip visada šmaikštavo lietuvis.

„Žinote, konkurencija ir kova šioje pozicijoje yra didžiulė. Tačiau tikiuosi išsikovoti žaidimo minučių. Labiausiai man reikia pagerinti savo gynybą ir kovą dėl kamuolių. Taip pat turiu labiau pasitikėti savimi mesdamas tritaškius. Šiuos aspektus kartu su treneriais ir bandome tobulinti“, – pareiškė jis.

„Vasara buvo įprasta. Visada smagu žaisti už nacionalinę komandą. Džiaugiuosi, kad ir šiemet turėjau tokią galimybę. Užaugau toje šalyje, todėl visada esu pasiryžęs pasiaukoti. Žinoma, dėl to, kad visą vasarą buvome užsiėmę, mes dabar su Jamesu Hardenu esame geresnės formos nei kiti, tačiau veikiausiai pirmi pateksime ir į žaidimo duobes“, – pridūrė kaunietis.

Beje, ketvirtadienį viename socialiniame tinkle D. Motiejūnas paviešino nuotrauką su įspūdingu raudonu „Chevrolet Camaro“ automobiliu ir prierašu „Tai – mano draugas“.

Primename, kad anksčiau D-Mo vairavo geltoną sportinį „Camaro“.

„Turbūt kaip ir kiekvienam vyrui – mašinos ir naujausios technologijos yra vieni pagrindinių dalykų. Žaisliukai. Mes augame ir mūsų žaislai keičiasi, kaip sakoma. Kodėl „Camaro“? Tai tas pats, kas rinktis tarp „Audi“ ir BMW. Tas pats yra „Mustang“ ir „Camaro“. Jei vieną kartą dedi žingsnį link vienos pusės – niekada nežengsi į kitą. Man „Camaro“ labiau patinka“, – šią vasarą portalui DELFI atskleidė D. Motiejūnas.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)