Pagrindinė to priežastis – vieno „Golden State Warriors“ lyderių Draymondo Greeno, Klivlande susistumdžiusio su LeBronu Jamesu, diskvalifikacija penktam mačui.

Po ketvirtos dvikovos L. Jamesas skundėsi, kad D. Greenas jį įžeidinėjo.

„Draymondas tiesiog pasakė tai, su kuo aš nesutikau. Jis savo kalbomis peržengia ribą, nes aš esu garbingas vyras ir turiu šeimą“, – aiškino „Cavs“ puolėjas.

Šią situaciją ironiškai pakomentavo „Karių“ snaiperis Klay Thompsonas, kuris įgėlė varžovų žvaigždei.

„Vaikinai šioje lygoje žodžiais provokuoja vieni kitus visą laiką. Man šokas, kad kai kas tai priima taip asmeniškai. Turiu omeny, juk tai – vyrų lyga. Aikštelėje esu girdėjęs labai daug blogų dalykų apie save, bet viskas ir lieka joje, nes mes kovojantys žmonės. „Trash talk“ yra krepšinio, kaip ir bet kurios kitos kontaktinės sporto šakos, dalis.

Nežinau, kaip žmogus jaučiasi, bet akivaizdu, kad jis turi jausmus. Ir kartais jie būna įskaudinami, net jei pasakomas tik žodis. Spėju, kad jo jausmai buvo užgauti.

Mes visi esame pavadinami blogais žodžiais, bet kiekvienas tai priima skirtingai. Aš asmeniškai stengiuosi tai ignoruoti arba kaip tik nuo jų užsivesti, bet tikrai neprisimenu jų, kai darbas jau būna padarytas“, – apeliuodamas į jautrią L. Jameso reakciją pasisakė K. Thompsonas.

Savotiškai L. Jamesui įkando Marreese Speightsas, savo „Twitter“ paskyroje pasidalinęs vaikiško buteliuko su čiulptuku simboliu, su aiškia aliuzija į tai, kam jis skirtas ir ką tuo norima pasakyti.

Tuo metu pats Lebronas, reporterių paklaustas apie tokį varžovo pareiškimą, atsisakė jį komentuoti ir plėtoti šią temą.

Primename, kad „Warriors“ serijoje iki keturių pergalių pirmauja 3:1 ir gali padėti tašką jau antradienio rytą (4 val. Lietuvos laiku), kai Ouklande vyks penktosios rungtynės.

L. Jamesui šis NBA superfinalas – jau šeštas iš eilės ir septintas apskritai, tačiau iš jų jam kol kas pavyko laimėti tik du.

NBA superfinalo tvarkaraštis:

Birželio 3 d., penktadienis:

„Warriors“ – „Cavaliers“ 104:89. Serija – 1:0.

Birželio 6 d., pirmadienis:

„Warriors“ – „Cavaliers“ 110:77. Serija – 2:0.

Birželio 9 d., ketvirtadienis:

„Cavaliers“ – „Warriors“ (4 val. Lietuvos laiku) 120:90. Serija – 1:2.

Birželio 11 d., šeštadienis:

„Cavaliers“ – „Warriors“ 97:108. Serija – 1:3.

Birželio 14 d., antradienis:

„Warriors“ – „Cavaliers“ (4 val. Lietuvos laiku)

Birželio 17 d., penktadienis (jei prireiks)*:

„Cavaliers“ – „Warriors“ (4 val. Lietuvos laiku)

Birželio 20 d., pirmadienis (jei prireiks)*:

„Warriors“ – „Cavaliers“ (3 val. Lietuvos laiku).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)