Į galutinę sudėtį taip pat pateko penki NBA žaidėjai – tai Nicolas Batumas (Šarlotės „Hornets“), Tony Parkeris (San Antonijaus „Spurs“), Borisas Diaw (Jutos „Jazz“), jau minėtasis R. Gobertas („Jazz“) ir Joffrey Lauvergne (Denverio „Nuggets“).

Įdomu tai, kad į dvyliktuką nepateko kitas NBA žaidėjas Evanas Fournier. Prancūzas dar prieš kvalifikacinį turnyrą Maniloje paskelbė, kad jame nežais, nes dar nėra pasirašęs kontrakto.

Visgi dabar, kai prancūzai tą turnyrą laimėjo ir pateko į Rio, o E. Fournier pasirašė naują sutartį su Orlando „Magic“, krepšininkas pareiškė norą vykti į olimpines varžybas.

Vis dėlto E. Fournier noras neišsipildė – gynėjas į galutinę sudėtį nepateko.

Galutinė Prancūzijos rinktinės sudėtis: Nicolas Batumas, Nando de Colo, Borisas Diaw, Antoine Diot, Mickaelis Gelabale, Rudy Gobertas, Thomasas Heurtelis, Charlesas Kahudi, Joffrey Lauvergne, Tony Parkeris, Florentas Pietrusas, Kimas Tillie.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)