Sprendžiant iš kai kurių statistikos rodiklių atrodytų, kad laimėti turėjo ispanės. Lietuvės po savo krepšiu joms leido nusigriebti net 20 kamuolių, apskritai kovą dėl kamuolių pralaimėjo 37:45, baudas metė vos 38,5 proc. taiklumu (5/13)… Tačiau laimėjo lietuvės, taikliau metusios dvitaškius (21/38, ispanės – 19/44).

Nepaisant šios pergalės Lietuva užėmė paskutinę vietą C grupėje ir aštuntfinalyje turės kautis su D grupės nugalėtojomis, greičiausiai Prancūzijos krepšininkėmis.

Rezultatyviausiai Lietuvos ekipoje žaidė Klaudija Serkevičiūtė, įmetusi 15 taškų. Ji vienintelė pelnė dviženklį taškų skaičių, tačiau rezultatyvios buvo visos žaidusios lietuvės.

Tuo tarpu Kaune Europos čempionatui besirengiančios Lietuvos šešiolikametės (U16) krepšininkės antrąsyk sutriuškino bendraamžes iš Suomijos 73:50 (18:13, 22:7, 17:13, 16:17).

Rezultatyviausia iš lietuvių buvo alytiškė Kristina Masionytė, pelniusi 14 taškų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)