Šį sezoną Madrido „Estudiantes“ komandoje Ispanijoje pradėjęs 34-erių metų 186 cm ūgio O. Cookas apie „Panathinaikos“ pasiūlymą prakalbo pats. Anot patyrusio gynėjo, 2013-2014 m. sezone atstovavusio Vilniaus „Lietuvos rytui“, su Graikijos klubu jau yra beveik pasiektas susitarimas.

Anot O. Cooko, gali būti, kad savaitgalį Ispanijoje jis sužaidė paskutines rungtynes.

„Dar nesu galutinai įsitikinęs, nežinau, kaip viskas pakryps. Žinau, kad agentas ir klubai derasi, tačiau galutinio patvirtinimo dėl išvykimo neturiu. Taip, iš principo susitarimas jau pasiektas, gali būti, kad Ispanijoje sužaidžiau paskutines rungtynes, tačiau kol kas parašais persikėlimas į Atėnus dar nėra patvirtintas. Artimiausiu metu viskas paaiškės galutinai“, – tvirtino O. Cookas.

„Panathinaikos“ naujo įžaidėjo prisireikė po M. Jameso traumos. Vienu komandos lyderių turėjęs būti amerikietis patyrė dilbio traumą ir iš rikiuotės iškrito mažiausiai dviem mėnesiams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją