Rytų konferencijos komandoje debiutuos DeMaras DeRozanas („Raptors“), Paulas Milsapas („Hawks“) ir Johnas Wallas („Wizards“). Joe Johnsonas („Nets“) šiose rungtynėse žais jau septintą sykį, Roy Hibbertas („Pacers“) ir Joakimas Noah („Bulls“) – po antrą.

Vakarų konferencijos komandoje nuo suolelio dvikovą pradės LaMarcusas Aldridge, Damianas Lillardas (abu iš „Trail Blazers“), Jamesas Hardenas, Dwightas Howardas (abu iš „Rockets“), Tony Parkeris („Spurs“) ir Chrisas Paulas („Clippers).

D. Howardas šioje šventėje žais aštuntą kartą, o jo komandos draugas J. Hardenas – antrą. Ch. Paulas visų žvaigždžių rungtynėse dalyvaus septintą sykį, T. Parkeris – šeštą, L. Aldridge – trečią, o D. Lillardui tai bus pirmas kartas.

Atsarginius „Visų žvaigždžių“ krepšininkus turėjo rinkti visų NBA komandų vyriausieji treneriai.

Rungtynės Naujajame Orleane bus žaidžiamos vasario 16 dieną.

Rytų konferencijos starto penketas: Kyrie Irvingas (Klivlando „Cavaliers“), Dwyane Wade (Majamio „Heat“), Paulas George (Indianos „Pacers“), LeBronas Jamesas (Majamio „Heat“) ir Carmelo Anthony (Niujorko „Knicks“).

Vakarų konferencijos starto penketas: Stephenas Curry (Oklando „Golden State Warriors“), Kobe Bryantas (Los Andželo „Lakers“), Kevinas Durantas (Oklahomos „Thunder“), Kevinas Love (Minesotos „Timberwolves“) ir Blake Griffinas (Los Andželo „Clippers“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)