„Susirinks geriausi jaunieji krepšininkai iš visos Lietuvos, iškovoję teisę žaisti finale atrankos turnyruose – iš viso apie 100 vaikinų ir merginų. Laukiame įspūdingo ir nuotaikingo renginio“, – sakė vienas turnyro organizatorių Martynas Račkauskas.

Šįmet „Sprite“ atrankos etapai vyko Vilniuje, Kaune, Palangoje ir Klaipėdoje. Jų metu jaunieji Lietuvos krepšininkai ne tik turėjo galimybę pademonstruoti individualius savo įgūdžius, tačiau taip pat atkreipti į save šalies jaunimo rinktinių trenerių dėmesį.

Beje, būtent jaunimo rinktinių treneriai ir organizatorių atstovai iš savo amžiaus grupių čempionų sekmadienį išrinks absoliutų nugalėtoją. Jam atiteks pagrindinis jau devintus metus vykstančio turnyro prizas – vardinė 5000 eurų krepšinio stipendija. Pastaruosius du kartus ji buvo skirta merginoms.

Visų amžiaus grupių nugalėtojų laukia Lietuvos rinktinės ekipiruotė ir kelionė į aukščiausio lygio krepšinio rungtynes Europoje.

„Rungtynės jau išrinktos, tai bus malonus siurprizas“, – sakė M. Račkauskas.

Laimėjimais ir prizais, kaip ir kitų turnyrų metu, Vilniuje galės džiaugtis ne tik turnyro nugalėtojai. Numatyta žaidimų bei laimėjimų ir žiūrovams. Jie gali sukti laimės ratą ir laimėti momentinių prizų.

Taip pat vyksta linkėjimų rinktinei fotokonkursas. Jo metu bus atrinkta dešimt laimingųjų aistruolių, kurie laimės bilietus į rinktinės palydėtuves Kaune – rungtynes Lietuva – Ispanija. Vienas aistruolis gaus unikalią galimybę įsiamžinti su Lietuvos vyrų krepšinio rinktine. Beje, aistruolių linkėjimai rinktinei, surašyti per „Sprite“ turnyrą, bus vaizduojami ir reklaminėse juostose aplink aikštę per visas Lietuvos rinktinės kontrolines rungtynes.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)