Apie nelaimingą atsitikimą paskelbė pats Barselonos klubas. Informuojama, kad į autoavariją 194 cm ūgio krepšininkas pateko sekmadienį ir iš karto po jos buvo nugabentas į „Hospital Clinico“ ligoninę, kurioje yra iki šiol.

194 cm ūgio gynėjas patyrė kaukolės traumą, kurios rimtumą vis dar nustatinėja medikai. Informuojama, kad į autoavariją krepšininkas pateko važiuodamas taksi, kuomet į automobilį įsirėžė didžiuliu greičiu lėkusi kita mašina, bėgusi nuo policijos pareigūnų.

Nors iš įvykio vietos avariją sukėlęs vairuotojas pabėgo, vėliau jis buvo sulaikytas ir pateko į areštinę.

Su Barselonos klubo vadovybe Suomijos rinktinės žvaigždė rankomis sukirto rugpjūčio mėnesį. Gynėjas su klubu pasirašė trejų metų trukmės sutartį, o atvykęs į Kataloniją pareiškė, kad į „komandą persikėlė kovoti dėl titulų, kurių jam trūko ankstesniais metais“.

2012-2016 m. P. Koponenas atstovavo Maskvos srities „Chimki“ komandai, kurią ilgą laiką treniravo Rimas Kurtinaitis.

Rungtyniaudamas Rusijoje suomis su komanda 2015 m. tapo Europos taurės čempionu.

Dar 2007-ųjų NBA naujokų biržoje P. Koponeną 30-uoju numeriu pašaukė Filadelfijos „76ers“ klubas, tačiau pajėgiausioje pasaulio lygoje gynėjas taip ir nedebiutavo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)