187 cm ūgio 15-metis gynėjas, rungtyniaujantis „Chino Hills“ (Kalifornija) vidurinės mokyklos komandoje, per tarpmokyklines rungtynes pelnė net 92 taškus, iš kurių 41 – per paskutinį mačo kėlinį.

„Chino Hills“ 146:123 nugalėjo „Los Osos“ krepšininkus ir taip reabilitavosi po savaitgalį patirto pralaimėjimo „Oak Hill“ ekipai – tai buvo netikėta nesėkmė, kurią „Chino Hills“ patyrė po 60 laimėtų rungtynių iš eilės.

„Tai buvo puikus būdas reabilituotis“, – po mačo teigė žaibiškai išgarsėjęs L. Ballas, šiose rungtynėse pataikęs 37 iš 61 metimo iš žaidimo.

Pažymėtina, kad gynėjas pataikė net 30 iš 39 dvitaškių, o iš toli realizavo 7 tritaškius iš 22 mestų.

„Mano vaikinai supyksta, kai pralaimi. Šeimoje tarp jų visuomet buvo konkurencija, o šį kartą LaMelo labai supyko. Jis tiesiog atakavo krepšį. Varžovai dvigubino ar trigubino gynybą prieš jį, tačiau nieko negalėjo padaryti. Jis mėsgsta rinkti taškus ir tikiuosi, kad vieną dieną krepšinį žais aukščiausiame lygoje. Jam tai tikrai sekasi“, – teigė krepšininkų tėvas Lavaras Ballas.

Įdomu tai, kad šeimoje auga ir dar vienas krepšininkas – vidurinysis Lonzo ir LaMelo brolis Li Angelo, kuris per vienas tarpmokyklines rungtynes spėjo pelnyti 72 taškus.

Tiek LaMelo, tiek LiAngelo jau vilioja Kalifornijos universitetas, kuriam atstovauja jų brolis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)