24-erių metų 213 cm ūgio D. Howardas per 4 prajėusią savaitę sužaistas rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 17 taškų, atkovodavo net po 17,8 kamuolio ir blokuodavo po 4,5 varžovų metimų.

Puolėjo padedama "Magic" ekipa laimėjo 3 susitikimus ir sykį turėjo pripažinti varžovų pranašumą. "Magic" klubas su 20 pergalių ir 7 pralaimėjimais žengia 2-oje Rytų konferencijos turnyrinės lentelės vietoje.

31-erių 198 cm ūgio K. Bryantas per 4 mačus rinkdavo po 34,5 taško, atkovodavo po 5,5 ir perimdavo po 2,5 kamuolio bei atlikdavo po 4 rezultatyvius perdavimus.

Gynėjo vedama "Lakers" ekipa iškovojo 4 pergales. Šiuo metu Los Andželo klubas su 22 pergalėmis ir 4 nesėkmėmis užima 1-ąją vietą ne tik Vakarų konferencijoje, bet ir visoje NBA lygoje.

Į naudingiausiojo praėjusios savaitės žaidėjo titulą Rytų ir Vakarų konferencijose taip pat pretendavo Joe Johnsonas (Atlantos "Hawks"), LeBronas Jamesas (Klivlando "Cavaliers"), Zachas Randolphas (Memfio "Grizzlies" ), Dwyane'as Wade'as (Majamio "Heat"), Brandonas Roy'us (Portlendo "Trail Blazers"), Steve'as Nashas ir Amare Stoudemire'as (abu iš Fynikso "Suns").

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją