„Aš visada žinojau, kaip taisyklingai tarti jo pavardę. Lygiai taip pat juokaudavau ir su Kawhi Leonardu – man patinka kvailioti su keistais vardais. Buvo juokinga, kai vienas buvusių „Raptors“ trenerių Billas Bayno perdavė telefoną Jonui ir šis pasakė, kad norėtų išgirstą teisingai tariamą jo pavardę.

Aš jam atsakiau: žinau tavo pavardę – Valančiūnas, tiesiog tu atkovoji per mažai kamuolių, kad ją taisyklingai tarčiau. Aš jam pasakiau, kad jeigu rinks po 17 taškų ir 12 atkovotų kamuolių – tarsiu taip, kaip reikia. Ir mes vienas kitą supratome“, – šmaikščią istoriją prisiminė 52-ejų metų buvęs krepšininkas.

Tąkart, kai 23-ejų lietuvio ausį pamalonino taisyklingą NBA legendos tartis, JV pelnė 11 taškų ir po krepšiais sugriebė 18 atšokusių kamuolių, o „Raptors“ 103:93 nugalėjo Niujorko „Knicks“ klubą. Tiesa, po tos nakties mačo Ch. Barkley taip pat turėjo mūsiškiui ir pastabų.

„Toronto komandai reikia didesnio aukštaūgių indėlio. Po „Warriors“ ji turi geriausią gynėjų grandį visoje NBA, bet aukštaūgiai privalo pelnyti daugiau taškų, o jiems trūksta pastovumo. Man patinka Valančiūnas, bet man jis – nepastovus“, – tąkart savo mintimis dalijosi NBA apžvalgininkas.

J. Valančiūnas šiame NBA sezone per rungtynes vidutiniškai renka 12,3 taško, 9,4 atkovoto kamuolio ir 1,2 bloko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją