S. Kerrui plyšo stuburo diskas, kurį reikėjo sutvarkyti, bet kiek laiko jam teks praleisti be komandos – priklauso nuo gijimo.

„Šiuo metu svarbiausia, kad jis būtų sveikas, iki galo išsigydęs ir pasiruošęs ne tik ilgam NBA sezonui, bet ir apskritai kasdieniam savo gyvenimui“, – nba.com cituoja „Warriors“ generalinį vadybininką Bobą Myersą.

„Manome, kad reabilitacija nebus ilga, bet dar nežinome, kiek tiksliai tai gali užtrukti. Kasdien vertinsime jo gijimą ir, jeigu reikės, pranešime“, – žurnalistams pažadėjo B. Myersas.

„Po poros treniruočių stovyklos dienų supratau, kad turiu žengti žingsnelį atgal ir susikoncentruoti savo reabilitacijai. Mano vasara buvo sunki ir tikrai nelinksma. Šiuo metu labiausiai noriu pasveikti ir sugrįžti į savo kasdienę rutiną tiek aikštėje, tiek už jos ribų“, – pasakojo S. Kerras.

Kol jis sveiks, „Warriors“ treniruotėms vadovaus trenerio asistentas Luke'as Waltonas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją