„Mums pavyko surasti sprendimą dėl kelių ginčytinų punktų, ir sandoris buvo patvirtintas“, – sakė „Lietuvos ryto“ klubo valdybos pirmininkas Jonas Vainauskas.

„Lietuvos rytas“ gavo pasiūlymą išpirkti M. Nielseno sutartį, kai „Pamesa“ krepšinio klubui ėmė vadovauti buvęs vilniečių treneris kroatas Nevenas Spahija.

„Pats krepšininkas pritaria pasitraukimui ir išreiškė norą žaisti N. Spahijos treniruojamoje komandoje“, - spaudos konferencijoje prieš pirmąsias „Lietuvos ryto“ rungtynes Europos taurės turnyre su Vilerbano „Asvel“ pirmadienio vakarą sakė J. Vainauskas.

„Perleisdami teises į brangiausią krepšininką, užbėgame už akių finansinei krizei ir turėsime gana ramų sezoną. Neketiname į M. Nielseno poziciją ieškoti naujo žmogaus, su savo darbu puikiai susitvarko Milko Bjelica ir Donatas Zavackas, kurie yra Juodkalnijos ir Lietuvos rinktinių kandidatai“, – kalbėjo J. Vainauskas.

M. Nielsenas „Lietuvos rytui“ atstovavo tris sezonus 2005-2008 m.

Šį sezoną LKL čempionate australas žaidė 7 rungtynes, per jas aikštėje praleisdavo vidutiniškai 19 min. ir rinko po 7,4 taško bei po 5 atšokusius kamuolius.

Baltijos pirmenybėse M. Nielsenas žaidė irgi septynis mačus, aikštėje vidutiniškai praleisdavo po 25 min., pelnydavo po 11,7 taško, atkovodavo po 5,4 kamuolio.

Per savo karjerą M. Nielsenas dar yra atstovavęs Sidnėjaus „Kings“ (Australija, 1996-2004) ir Salonikų PAOK (Graikija, 2004-2005) klubams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją