Pačioje rungtynių pradžioje 27-erių gynėjas, tiksint paskutinėms atakos sekundėms, atsidūrė toli nuo krepšio, bet išradingai išsisuko iš padėties – po komandos draugo užtvaros metimą atliko po driblingo, nuo parketo atsispyręs viena koja.

Tolimas šūvis skrodė tinklelį, o rungtynes komentavęs ispanas neslėpė savo nuostabos. Iš viso Š. Vasiliauskas akistatoje prieš Manresos ICL ekipą pataikė 4 tritaškius iš 5, realizavo abu baudų metimus ir iš viso surinko 14 taškų.

188 cm ūgio lietuvis dar atkovojo 2 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, perėmė 1 ir prarado 2 kamuolius, dukart prasižengė, pats išprovokavo 3 varžovų pražangas ir surinko 17 naudingumo balų.

Š. Vasiliauskas buvo naudingiausias Baladonos ekipos žaidėjas ir antras pagal rezultatyvumą – tašku daugiau įmetė tik Alberto Abalde.

Visgi „Joventut“ pergalė iškovoti nepavyko – dėl itin prastai sužaisto ketvirto kėlinio mačas prieš Manresos krepšininkus buvo pralaimėtas rezultatu 67:78 (18:25, 22:18, 17:11, 10:24).

Krepšinis.lt primena, kad prieš porą dienų vykusiose debiutinėse rungtynėse gynėjas iš Lietuvos pelnė po 11 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)