Be to, Izraelyje gyvena kur kas daugiau išeivių iš tų valstybių, kurių komandos žaidžia VTB lygoje, o tai labiau sudomins vietos televizijas.

Vienas klubo savininkų, apie 40 procentų akcijų turintis Davidas Federmanas Adrijos lygos finale lankėsi kaip garbės svečias. Teigiama, kad oficialiai sutartis su lyga bus pasirašyta po Eurolygos finalo ketverto varžybų Barselonoje.

"Maccabi" krepšininkai žaidė Adrijos lygoje 2002-2003 metų sezone ir buvo laikomi turnyro favoritais. Visgi tuomet Davido Blatto auklėtiniai finale 88:91 pralaimėjo Zadaro "Zadar" ekipai iš Kroatijos.

D. Blattas, vadovaujantis Tel Avivo komandai ir dabar, pareiškė, kas žaidimas Adrijos lygoje bus naudingas jo auklėtiniams.

"Manu, kad dalyvavimas Adrijos lygoje gali būti naudingas. Tačiau spręsiu ne aš, o vadyba."

Jau kyla diskusijos, ar "Maccabi" klubui nebus per daug trijų turnyrų. Kalbama, kad vienintelė atstovė Eurolygoje Izraelio pirmenybėse gali neregistruoti lyderių arba net išvis atsisakyti žaidimo čempionate, ko jau senokai reikalauja ne vieno klubo atstovai.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją