„Mano gyvenime krepšinis užima labai svarbią dalį. Kaip ir kiekvieno kauniečio. Visada palaikau „Žalgirį“, na o dabar būsiu didžiausias „LKKA Aisčių“ komandos fanas. Man malonu prisidėti prie moterų krepšinio, Kauno miesto komandos, kurią pamilau nuo pirmų susitikimo minučių“, – partneryste džiaugėsi 44-erių metų G. Stanevičius.

- Koks įspūdis apie komandą po kelerių rungtynių, kurias stebėjote Kaune su varžovėmis iš Utenos ir Klaipėdos?

- Iš pradžių kai vienas iš klubo dalininkų pasiūlė prisidėti prie klubo, net negalėjau pagalvoti, jog jis toks kerintis, stiprus ir turintis daug vidinės energijos. Prisipažinsiu, nelabai daug žinojau apie patį moterų krepšinį. Kas ir kiek dominuoja Lietuvoje ir panašiai. Bet po kelerių rungtynių, prisipažinsiu, esu maloniai nustebintas, kur aš papuoliau (šypsosi). Visi – tiek žaidėjos, tiek treneris, tiek klubo direktorius - dirba iš širdies, su užsidegimu ir man tai patinka.

- Ar ateidamas į klubą, keliate sau kokius nors tikslus?

- Be abejonės. Aš esu maksimalistas, visada darbus atlieku atsidavęs. Aišku, realiai žiūrint, kalnų nenuversi per trumpą laiką, bet judėti tinkama linkme - niekas nedraudžia. Tą šis klubas ir daro.

- Turite nemažai patirties versle, kontaktų knyga pilna ir įvairi geografine prasme. Ar ruošiatės kažkaip tai panaudoti ir sporte, klubo gyvenime?

- Taip, mano versle yra daug partnerių iš Azijos šalių, tad manau, jog tai puiki niša gauti dėmesio iš jų, paramos. Stengsiuosi ir aš prisidėti prie klubo kiek tik galėsiu. Klubu susidomėjimas yra, jis jaučiamas ir matomas. Pats matau, kad galima su tokiu energingu kolektyvu daug nuveikti. Matau, jog klube visi žmonės nori eiti į priekį. Pajuokaudamas pasakysiu, jog pradedu jausti didelį malonumą būdamas čia, moterų krepšinyje.

- Koks esate pats žmogus gyvenime? Mėgstate išbandymus?

- Keistas (juokiasi). Kai kurie aišku, nesupranta, kodėl aš darau tokius žingsnius, bet dėl to tai ir esu aš. Tikrai mėgstu iššūkius, o dar svarbiau, kažką pasiekti ar netgi paprasčiausiai siekti ar norėti. Jei žmogus norės į mėnulį nuskristi, neabejoju, jog jis Niujorke tikrai pabuvos. Bet, jei jam pagrindinis dalykas yra tik nueiti į prekybos centrą, tai žinote... Esu svajotojas, kovotojas ir pasikartosiu, sporto mylėtojas ir Kauno patriotas.

- Žiūrint plačiau, turite nusibrėžęs kažkokią viziją klubui? Tikriausiai jau turėjote laiko sužinoti daugiau apie moterų krepšinį, komandas, jų pajėgumą?

- Taip, su klubo direktoriaus pagalba jau žinau žaidėjų rinkos niuansus, komandų pajėgumus, netgi kokios komandos su kuriomis aršiau kovoja (juokiasi). Esu maloniai nustebęs LMKL turnyro lentele ir tikriausiai žinote kodėl. Ateityje norėčiau, jog „LKKA Aistės“ būtų Lietuvos čempionės ir nesijuokite bei nesakykite, jog tai neįmanoma. Vadovaujuosi taisyklėmis, kaip ir versle – siekti daug ir daryti tai stipriai. O ar taip atsitiks, ką gali žinoti (šypsosi).

- Ko palinkėtumėte sau ir dabar jau savo komandai?

- Linkiu būti stipriu kolektyvu, vieniems kitus palaikyti ir dirbti taip, kaip šįmet dirba visa komanda. Man patinka būti čia, esu įsijautęs į tą palaikymą, užsidegimą ir tai yra gerai. Noriu daug nuveikti ir tai stengsiuosi daryti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)