Kitais metais tarptautinėje arenoje kovos 9 Lietuvos rinktinės. Kaip žinoma, mūsų šalis rengs 2012-ų pasaulio 17-mečių vaikinų čempionatą. Be to, Vykdomojo komiteto nariai nusprendė, kad LKF turėtų siekti teisės rengti vyrų olimpinį atrankos turnyrą bei Europos 18-mečių vaikinų ir merginų (B divizionas) čempionatus. Pastaruosius du turnyrus ketinama rengti kartu su Latvija. Pirmo etapo kovos vyktų skirtingose šalyse, lemiami vaikinų mūšiai atitektų lietuviams, o merginų — latviams.

LKF Vykdomasis komitetas taip pat apsisprendė dėl kandidatų į kuriamas LKF Etikos, drausmės ir apeliacinę komisiją bei LKF Garbės tarybą. Į LKF Garbės tarybą nuspręsta siūlyti Jūratę Daktaraitę, Modestą Paulauską, Stanislovą Stonkų, Sergejų Jovaišą ir dabartinį LKF prezidentą Vladą Garastą.

LKF Etikos, drausmės ir apeliacinės komisijos nariais siūloma tapti LKF Vykdomojo komiteto nariui Justinui Macijauskui bei teisininkams Kęstučiui Vagneriui ir Andriui Budvyčiui. Sprendimai dėl Garbės tarybos ir minėtos komisijos bus priimti spalio 24-ą per LKF ataskaitos ir rinkimų konferenciją. Vykdomojo komiteto narių siūlymu konferencijoje bus sprendžiama ir dėl V. Garasto išrinkimo LKF garbės prezidentu.

Be to, per posėdį buvo patenkinti Nacionalinės moterų krepšinio lygos (NMKL) ir Marijampolės „Kadžio“ klubo prašymai priimti į LKF narius.

Šaltinis
www.musukrepsinis.lt
www.musukrepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją