34 metų krepšinio specialistas yra sukaupęs nemažą patirtį dirbdamas Čikagos "Lituanicos" krepšinio akademijoje, taip pat paskutinius dvejus metus dirbdamas Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) rungtyniaujančio Panevėžio "Techaso" klubo vyriausiuoju treneriu.

Čikagoje gyvenantis A. Matulevičius yra kviečiamas į ABA (American Basketball Association) lygoje rungtyniaujančio Čikagos "Steam" klubo trenerių štabą bei kartu ugdo jaunuosius "Lituanicos" talentus.

"Keldamas savo kandidatūrą kartu linkiu sėkmės savo kolegoms R. Kurtinaičiui bei K. Kemzūrai ir tikiu, kad bendromis jėgomis mes galime prisidėti prie Lietuvos krepšinio atgimimo", - pridūrė A. Matulevičius.

Šią vasarą A. Matulevičius krepšinio žinias tobulino NBA vasaros stovyklose.

"Kiekvienas treneris turi teisę pareikšti savo norą. Džiaugiamės jo aktyvumu, tačiau rimtu kandidatu nelaikome. Vykdomajam komitetui pranešiu apie šią iniciatyvą, tačiau, galvoju, kad šios kandidatūros nesvarstysime", - apie A. Matulevičiaus kandidatūrą į rinktinės trenerio pareigas BNS teigė Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas.

LKF vykdomojo komiteto posėdis trečiadienio popietę įvyks Kaune.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją