„Esame dėkingi D. Bauermannui už darbą. Treneris praėjusio sezono pabaigoje suvaldė krizę, išvesdamas komandą į LKL finalą.

Šio sezono starte ekipa su juo laimėjo Eurolygos atrankos turnyrą“, - sakė Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubo prezidentas Gedvydas Vainauskas. - Bet po to komandos žaidimas ėmė akivaizdžiai prastėti. Mes ilgai buvome kantrūs, tikėjome, kad situacija pasikeis. Tačiau dabar ir mes, ir sirgaliai, ir klubo rėmėjai matome, kad ilgiau laukti negalime - permainos būtinos“.

56-erių D. Bauermannas Vilniaus „Lietuvos rytui“ vadovavo nuo šių metų kovo 20-os. Praėjusį sezoną vilniečiai su juo laimėjo 8 rungtynes ir pralaimėjo 4.

Lietuvos vicečempionus treneris atvedė į triumfą Eurolygos atrankoje, tačiau šiame turnyre per 8 etapus iškovota vos viena pergalė atėmė bet kokias galimybes prasibrauti į TOP-16 etapą.

Nacionalinėse pirmenybėse „Lietuvos rytas“ iškovojo visas 4 pergales, o VTB lygoje laimėjo 6 iš 8 susitikimų.

„D. Bauermannas paliko pėdsaką Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubo istorijoje ir linkime treneriui sėkmės ateityje“, - sakė G. Vainauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (171)