Sostinės komanda atsisveikino su gynėju Žygimantu Janavičiumi, skelbia lrytas.lt. 27-erių metų 192 cm ūgio įžaidėjo kontraktas, kuris galiojo iki pastarojo sezono pabaigos, perleistas Panevėžio „Lietkabeliui“.

Šiame sezone Ž. Janavičius rungtyniavo tik epizodiškai, o komandos treneriu tapus Tomui Pačėsui pasitikėjimo sulaukdavo vis mažiau.

Vidutiniškai ant parketo jis praleisdavo po 11 min., per kurias atlikdavo po 2 rezultatyvius perdavimus ir pelnydavo po 3,4 taško.

„Lietkabelio“ komandoje Ž. Janavičius jau yra rungtyniavęs praėjusiame sezone.

Skelbiama, kad daugiau žaidėjų pagal LKL nuostatus Vilniaus klubas registruoti nebegalės. Vienintelė išimtis – 21-erių metų amžiaus nesulaukęs krepšininkas lietuvis.

Atvykus T. Pačėsui permainos sostinės komandoje buvo greitos ir efektyvios. Su Vilniaus klubu jau atsisveikino argentinietis Nicolas Laprovittola, lietuviai Julius Jucikas, Rokas Giedraitis ir Ž. Janavičius.

Tuo metu komandos gretas papildė amerikietis gynėjas Kendrickas Brownas, ukrainietis gynėjas Denisas Lukašovas, lenkas aukštaūgis Adamas Lapeta ir iš „Šiaulių“ pasiskolintas puolėjas Artūras Jomantas.

Be šių žaidėjų, šiuo metu T. Pačėsas savo dispozicijoje turi gynėjus Adą Juškevičių, Mindaugą Lukauskį ir Marių Runkauską, puolėjus Gediminą Oreliką ir Deividą Gailių bei aukštaūgius Antaną Kavaliauską, Artūrą Gudaitį ir Kšištofą Lavrinovičių.

LKL turnyro lentelėje „Lietuvos rytas“ (20/6) užima 2-ąją vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)