Neringa Skadaitė šią vasarą pateko į pagrindinį Lietuvos moterų krepšinio rinktinės dvyliktuką ir ruoštis su pajėgiausiomis šalies krepšininkėmis buvo išvykusi į Kiniją.

Ateinantis sezonas 25-erių metų kaunietei bus jau trečiasis iš eilės, vilkinti „Sūduvos“ marškinėlius.

Neringa Skadaitė praėjusiame sezone padėjo „Sūduvai“ tapti Lietuvos čempione, iškovoti Lietuvos moterų krepšinio taurę ir laimėti BWBL bronzos medalius.

2016-2017 metų 179 cm ūgio gynėja sužaidė 31-erias rungtynes LMKL čempionate, per kurias rinko vidutiniškai po 9,9 taško, atkovodavo po 3,4 taško ir atlikdavo po 2,7 rez. perdavimo.

Baltijos moterų krepšinio lygoje (BWBL) Skadaitės rodikliai šiek tiek kuklesni – 7,2 taško, 3,3 atkovoto kamuolio ir 3,2 rez. perdavimo.

„Sūduvos“ klubas šiame tarpsezonyje jau sudarė naujas sutartis su treneriu Tadu Stankevičiumi, Kateryna Dobrikova, Lina Mikelevičiene ir Neringa Skadaite.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją