Pasak rinktinės trenerio Antano Sireikos, namuose liks Tomas Delininkaitis ir iš Kauno "Žalgirio" pasiskolintas Darius Šilinskis. Vilniaus "Lietuvos ryto" gynėjas T.Delininkaitis rinktinės treneriams jau nebus reikalingas - jis sezonui ruošis su klubu, rašo "Lietuvos rytas".

Vakar paaiškėjo, kad Naujojo Orleano "Hornets" klubo vadovybė dėl didelės traumos atsinaujinimo tikimybės draudžia komandos žaidėjui Arvydui Macijauskui atstovauti Lietuvos rinktinei. Tokiu būdu rinktinės žaidėjų sąrašas "natūraliai" sumažėjo iki šio dvyliktuko: Vidas Ginevičius, Giedrius Gustas, Ramūnas Šiškauskas, Simonas Serapinas, Simas Jasaitis, Mindaugas Lukauskis, Dainius Šalenga, Mindaugas Žukauskas, Paulius Jankūnas, Kšyštofas Lavrinovičius, Darjušas Lavrinovičius ir Robertas Javtokas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją