„Sveikinu su istorine mūsų miesto krepšiniui pergale. Dėkoju, kad sugrąžinote Panevėžio krepšinį į deramas aukštumas.

Ačiū už puikias emocijas, kuriomis mus džiuginote visą sezoną, ir už tai, kad jūsų laimėjimas leidžia kiekvienam miesto gyventojui didžiuotis, kad jis panevėžietis. Sveikinu su puikiai baigtu sezonu. Linkiu kuo geresnės sėkmės naujajame sezone, kad nepersekiotų traumos, būtų kuo geresni rezultatai“, – linkėjo meras R. Račkauskas.

KK „Lietkabelis“ prezidentas Alvydas Bieliauskas pasidžiaugė II vieta ir padėkojo už palaikymą. „Lietkabelis“ yra Panevėžio pasididžiavimas ir vizitinė kortelė, tai parodė ir mūsų sutikimas Laisvės aikštėje. Esame dėkingi už palaikymą.

Pakėlę šią sporto šaką iki aukštumų, stengsimės ir toliau išsilaikyti tame pačiame lygyje“, – sakė A. Bieliauskas.

Savivaldybei už paramą krepšinio klubui dėkojo vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis: „Dėkojame už nevaldišką požiūrį į krepšinį, dėkojame merui už tai, kad visada būdamas su mumis krepšinio aikštelėje padėjote ne tik emociškai, bet ir finansiškai. Ačiū už viską“.

Savo ruožtu Panevėžio klubas paskelbė, kad pirmadienį vyko „Lietkabelio“ sezono uždarymo vakaras.

Klubo prezidentas Alvydas Bieliauskas kiekvienam „Lietkabelio“ nariui įteikė specialiai užsakytus žiedus su komandos simbolika. Nuo šiol tai bus aukščiausias klubo individualus apdovanojimas, kuris kiekvieno sezono pabaigoje bus teikiamas nusipelniusiems komandos nariams.

„Kadangi šiemet pasiekėme įspūdingus rezultatus, visi yra verti būti pagerbimo, bet ateityje tokį žiedą gaus tik labai pasižymėję“, - teigė A. Bieliauskas.

Žaidėjai ir treneriai dėkojo vieni kitiems už šį sezoną ir linkėjo sėkmės, tačiau niekas netarė „sudie“, kadangi daugelis nori likti Panevėžio ekipoje.

Šiuo metu kontraktus turi tik Donatas Tarolis ir Lukas Aukštikalnis, bet jau šią savaitę bus pradėti sudėties komplektavimo darbai. Pirmoji užduotis - išsaugoti vyriausiąjį trenerį Kazį Maksvytį ir visą sėkmingai dirbusį trenerių štabą.