Portalui Krepšinis.lt keliami ambicingi tikslai – būti profesionaliausiu, kokybiškiausiu ir mėgstamiausiu krepšinio naujienų ir tiesioginių krepšinio rungtynių vaizdo transliacijų kanalu Lietuvoje.

Pirmasis Krepšinis.lt krikštas – su išskirtiniu Lietuvos krepšinio legendos Šarūno Marčiulionio interviu, kuriame buvusi NBA lygos žvaigždė išsamiai analizuoja rinktinės pasirodymą Europos čempionate, prognozuoja LKL čempionato baigtį ir apžvelgia šalies krepšinio perspektyvas. Taip pat Krepšinis.lt skaitytojams pateiks intriguojančią istorinę publikaciją apie Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ legionierius, naujienų iš NBA lygos, o savaitgalį startuos ir tiesioginės LKL pirmenybių transliacijos.

„Krepšinio bendruomenė pasirengusi pasitikti rimtą žiniasklaidos žaidėją. Vadovaudamiesi šūkiu „krepšinio nebūna per daug!”, iš naujojo portalo tikimės ženklaus indėlio į krepšinio sporto šakos populiarinimą, profesionalios ir objektyvios pozicijos vertinant ir diskutuojant apie šią sporto šaką ir, žinoma, dar daugiau kasdienės informacijos apie krepšinį ne tik Lietuvoje, bet ir pasaulyje“, – teigė LKL prezidentas Remigijus Milašius.

Bendradarbiaujant su krepšinio klubais ir sporto organizacijomis, Krepšinis.lt pateiks išrankiam skaitytojui aktualias naujienas, statistinę informaciją, tvarkaraščius ir įdomius vaizdo reportažus.
„Tikimės per trumpą laiką pritraukti lojalią ir krepšinį mylinčią auditoriją, o taip pat tapti krepšinio naujienų centru Lietuvoje. Tam panaudosime DELFI grupės patirtį, remsimės draugiškais ir profesionaliais ryšiais su įvairiais šios sporto šakos partneriais“– patikino Krepšinis.lt redaktorius Laurynas Butkauskas.

Būkite pirmieji apsilankę Krepšinis.lt

Šiuo metu DELFI grupei priklauso skaitomiausias naujienų portalas DELFI ir gausa teminių portalų, skirtų įvairioms auditorijoms. Tai – naujas specializuotas portalas Krepšinis.lt, naujas portalas mylintiems gyvūnus Letena.lt, portalas vyrams Vyriskai.lt, DarauPats.lt, Moteris.lt, Cosmopolitan.lt, Tavovaikas.lt, Manonamai.lt, 1000receptu.lt, Perpasauli.lt, Klubas.lt, 5braskes.lt, Panele.lt, Galjuokauji.lt.

Grupei priklauso ir teminių skelbimų tinklalapiai Alio.lt ir Zave.lt. Visų DELFI grupei priklausančių portalų skaitytojų statistika skaičiuojama atskirai nuo DELFI portalo statistikos.

Bendrovė DELFI taip pat leidžia skaitomiausius Lietuvoje mėnesinius žurnalus „Moteris“ ir „Panelė“ bei kitus populiarius mėnesinius žurnalus: „Cosmopolitan“,„Mano namai“, „Tavo vaikas“, GEO.
DELFI nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „EkspressGrupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti laikraščių, internetinės žiniasklaidos, leidybos verslą Baltijos šalyse.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)