D. Songaila per kiek daugiau nei 18 minučių surinko 16 taškų (4/9 dvitaškiai, 8/8 baudos) ir buvo rezultatyviausias nugalėtojų gretose. Aukštaūgis taip pat atkovojo ir perėmė po kamuolį, atliko 2 rezultatyvius perdavimus bei sykį pažeidė taisykles.

S. Jasaitis aikštelėje išbuvo beveik 22 minutes. Snaiperis pelnė 2 taškus (1/3 dvitaškiai, 0/2 tritaškiai), sugriebė 4 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, blokavo metimą, 2 sykius prasižengė ir kartą suklydo.

Tai reiškia, kad S. Jasaitis prametė jau net 32 tritaškius iš eilės (ir 37 iš 38 paskutinių bandymų).

Ankaros „Turk Telekom“ klubui atstovaujančio 29-erių metų S. Jasaičio statistika Europos Iššūkio taurėje - 0/18 tritaškių (prasčiausias rezultatas tarp visų turnyro žaidėjų), o Turkijos lygoje mūsiškis taip pat nežiba - taiklus buvo tik 1 iš 20 paskutinių jo tritaškių (14 paskutinių netaiklūs).

S. Jasaitis tritaškio negali įmesti jau pusantro mėnesio - jo taikiklis nusimušė lapkričio 8 dieną, kai puolėjas mače su Izmiro „Pinar Karsiyaka“ ekipa prametė pirmus du tritaškius ir „įsivažiavo“.

„Galatasaray“: Darius Songaila 16, Jamonas Lucasas 13 (7 rez. perd.), Prestonas Shumpertas 11 taškų.

„Turk Telekom“: Ali Karadenizas 19 (8 atk. kam.), Aleksandras Čapinas 15 (6 klaidos), Muratcanas Guleras 13, Kasparas Kambala 10 taškų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją