Tai buvo ketvirtoji Lietuvos čempionų pergalė, po kurios kauniečiai pasivijo būtent Turkijos ekipą.

„Neturiu priekaištų savo žaidėjams, jie šiandien kovojo iš visų jėgų. Tačiau kartais, kad laimėti, atiduoti visas jėgas neužtenka – reikia ir sėkmės, kuri šiandien nuo mūsų nusisuko“, - spaudos konferencijoje kalbėjo „Anadolu Efes“ strategas Oktay'us Mahmuti.

Tuo tarpu nuotaikos „Žalgirio“ rūbinėje buvo visai kitokios. Tačiau žalgiriečiai nerimavo dėl itin prasto lemiamo rungtynių ketvirčio.

„Rungtynės buvo tokios pačios, kaip ir pastarosios kelios – sunkios, įtemptos, su nervinga pabaiga. Sunku pasakyti, kas nutinka komandai rungtynių pabaigoje – reikia analizuoti situaciją ir taisyti situaciją“, - sakė Paulius Jankūnas.

„Jaučiau trenerio pasitikėjimą. Pataikiau keletą metimų ir pajaučiau žaidimą“, - po rungtynių sakė Kasparas Vecvagaras, ketvirtadienį pelnęs 10 taškų.

„Šiandien jis sužaidė nuostabiai. Aš tikrai labai juo džiaugiuosi ir jo pažanga“, - spaudos konferencijoje pagyrų latviui negailėjo „Žalgirio“ strategas Saulius Štombergas.

Tuo tarpu Kšyštofas Lavrinovičius teigė žinantis, ko reikia komandai rungtynių pabaigoje.

„Kas nutinka rungtynių pabaigoje? Gal baimė? Reikia 100 gramų, gal tada nebijosime“, - juokavo K. Lavrinovičius.

„Mes neturime lengvų rungtynių ir turime kovoti iki pat rungtynių pabaigos. Dabar visos tokios mūsų rungtynės. Kalbant apie rungtynių pabaigas galiu pasakyti, kad tai yra krepšinis ir visko nutinka. Mes pelnėme tik 3 taškus, tačiau ir jie tik 11. Tai nestandartiniai skaičiai. Tačiau aš džiaugiuosi savo vyrais, kurie, nors ir nesisekė puolime, atidirbo gynyboje. Mūsų didžiausia problema – psichologija. Gal nėra žaidėjo, kuris lemiamu momentu imtųsi atsakomybės, ryžtingų veiksmų. Mes tik laukiame, kad greičiau baigtųsi rungtynės. Tikiuosi, mes pateksime į kitą etapą ir mums dar viskas prieš akis“, - spaudos konferencijoje kalbėjo Saulius Štombergas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)