– Tapote LKL „Žvaigždžių dienos“ rinkimų nugalėtoju, o jūsų triumfas pažymėtas dar ir rekordu. Ar toks aistruolių įvertinimas jums yra svarbus?

– Žinoma, kad svarbus. Aistruolių palaikymas skatina dar labiau stengtis, jis suteikia daug labai gerų emocijų, papildo jėgų. Tik nereikia pamiršti, kad taip pat svarbu neužmigti ant to populiarumo laurų, reikia nenustoti stengtis, nors atrodo, kad jau daug pasiekta, reikia dirbti, kitu atveju atsiranda pavojus sustoti, likti tik amžinai perspektyviu...

– Iš pažiūros esate kuklus, tad ar netrikdo didelis gerbėjų dėmesys?

– Ne, gerbėjai manęs netrikdo, nejaučiu jokio diskomforto, tai tiesiog malonu.

– Kam labiausiai jaučiatės dėkingas už tai, kaip klostosi jūsų krepšinio karjera?

– Esu dėkingas treneriams, komandos draugams – už tai, kad kiekvieną dieną sužinau, išmokstu, patiriu kažką naujo ir naudingo. Jie visi padeda man eiti į priekį.

– Kokias žmogaus charakterio savybes labiausiai vertinate?

– Krepšinio aikštėje man patinka atsidavimas ir kovingumas, už aikštės ribų – nuoširdumas. Labiausiai aš vertinu gerą žmogų.

– Grįžkime prie LKL „Žvaigždžių dienos“ renginio. Kaip manote, ar apskritai reikalingos tokios šventės kaip LKL „Žvaigždžių diena“? Kas jums pačiam tokiuose renginiuose yra smagiausia?

– Manau, kad tokios šventės reikalingos – tiek žiūrovams, kurie pamato ryškiausias krepšinio žvaigždes, tiek paties krepšininkams, kurie turi puikią progą atsidėkoti savo sirgaliams gražiais pasirodymais ir tuo pačiu atsipalaiduoti nuo įtempto rungtynių grafiko.

Man pačiam smagiausia būna žaisti rungtynes, stebėti dėjimų konkursą, nors pats jame nesu dalyvavęs.

– Tai gal norėtumėt sudalyvauti?

– Gal šįkart atsisakysiu (šypsosi).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją