„Jei mūsų komanda neprasibraus į kitą etapą, Šaras mums bus per brangus žaidėjas. Tik dėl kovų su Kauno „Žalgiriu“ nebus prasmės jo laikyti komandoje. Vis dėlto aš įsitikinęs, kad „Lietuvos rytas“ iškovos keturias pergales iš penkerių likusių rungtynių ir tokie svarstymai liks nereikšmingi. Š.Jasikevičius mūsų ekipoje bus tol, kol jis bus reikalingas „Lietuvos rytui“ arba kol mes būsime reikalingi Šarūnui“, – 15min.lt sakė Jonas Vainauskas.

J. Vainauskas taip pat patikino, kad „Lietuvos ryte“ dar įvyks keletas žaidėjų rokiruočių: „Iš komandos tikrai pasitrauks Igoris Miloševičius arba Jerry Johnsonas. Atvykus Šarui, vieno iš šių dviejų legionierių atsisakysime. Taip pat ekipą paliks Žydrūnas Kelys. Cemalas Nalga „Lietuvos ryte“ liks, nes jis puikiai dirba savo darbą.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją