Nepaisant laukiančių nelengvų kovų, „Lietuvos ryto“ klubo valdybos pirmininkas Jonas Vainauskas teigia, kad iš komandos laukiama aukštų rezultatų ir galbūt net patekimo į Finalo ketverto varžybas.

„Mūsų komanda jau yra pasiruošusi pasiekti aukščiausius tikslus. Tikiuosi, kad „Lietuvos rytas“ sužais pagal visas galimybes ir galbūt net pateks į Eurolygos Finalinio ketverto varžybas. Minimalus tikslas – žaisti „Top-16 etape, tačiau mes tikimės gerokai daugiau“, – vilniečių svetainei internete komentavo J. Vainauskas.

„Be abejo, C grupė yra sudėtinga, čia žais tokios komandos kaip „Barcelona“ ar Sienos „Montepaschi“. Tačiau „Lietuvos ryto“ spalvas gins jaunų ir patyrusių krepšininkų derinys, kuris turėtų pademonstruoti gerus rezultatus“, – vylėsi klubo vadovas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją