„Šioje grupėje (tam, kad patektume) į „Top 16“ užteks keturių arba penkių pergalių. Man nesvarbu, kaip laimėti tas pergales - ar per 10 rungtynių, ar per 6 rungtynes.

Manau, kad ši „Lietuvos ryto“ komanda yra pajėgi ne tik žaisti „Top 16“ (etape), bet ir ten varžytis dėl patekimo į Finalo ketvertą“, - J. Vainausko žodžius cituoja dienraštis „Lietuvos rytas“.

„Lietuvos rytas“ nesėkmingai startavo šio sezono Eurolygos varžybose. Aleksandro Trifunovičiaus treniruojami vilniečiai C grupės pirmose rungtynėse išvykoje 69:86 nusileido Stambulo „Fenerbahce Ulker“ komandai, o antrą mačą 75:79 namuose pralaimėjo Sienos „Montepaschi“ ekipai.

Beje, pastarąjį kartą išvykoje Eurolygos turnyro rungtynes „Lietuvos rytas“ laimėjo 2009 metų spalio 29 dieną, Prancūzijoje prieš Orleano klubą - 69:62, primena sportalas.com

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)