Kiekvieną savaitę NBA sezono metu pasirodančioje laidelėje Shaqas su kolegomis viešai juokdavosi iš nesėkmingų žaidėjų epizodų pajėgiausios pasaulio lygos arenose, o J. McGee lygos legendos taikiklyje atsidurdavo itin dažnai.

JaVale‘as neslepia, kad tai jį itin piktina.

„Sirgaliai priima tai labai rimtai, jie pradeda galvoti, kad esu kvailas žmogus. Labai skaudu, kai suaugę žmonės – 40-50 metų – daro juokingus video klipus apie žaidėjus. Jie lipdo prie tavęs etiketes ir iš tikrųjų bando sužlugdyti tavo karjerą dėl kažkokių klaidų krepšinio aikštelėje“, – pareiškė 28-erių metų 213 cm ūgio vidurio puolėjas.

Pastaruoju metu J. McGee niekaip neranda pastovios darbovietės ir dažnai keičia komandas. Dabar jis galų gale atsidūrė Ouklande, o dėl savo klajonių kaltina dar 2014-aisiais patirta stresinį blauzdikaulio lūžį.

„Tarpsezoniu skambučių beveik nebuvo. Manau, kad problema slypi traumoje. Tačiau aš nepadariau nieko tokio, kad nepatekčiau į kurią nors komandų. Neturėjau jokių istorijų su narkotikais, su alkoholiu. Aš esu normalus vaikinas. Jūs lygoje neatrasite nė vieno žmogus, kuris pasakytų: „JaVale‘as – blogas žmogus, jis daro nesąmones. Suprantate, apie ką aš? Aš nedarau nieko blogo, negeriu. Trauma, vienintelis logiškas paaiškinimas, kodėl man pastaruoju metu nesisekdavo“, – aiškinosi jis.

Praėjusį sezoną Dalaso „Mavericks“ atstovavęs J. McGee dėl pasikartojusios traumos sužaidė vos 36 rungtynes, per kurias vidutiniškai pelnė po 4,9 taško ir atkovojo po 3,8 atšokusio kamuolio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)