Pačioje mačo pabaigoje, kai S. Curry buvo išprašytas iš aikštės, savo socialinio tinklo „Twitter“ profilyje krepšininko žmona parašė: „Nebejaučiu jokios pagarbos. Atsiprašau, tačiau viskas čia surežisuota dėl pinigų arba reitingų. Nežinau kurių. Netylėsiu – ką tik tai mačiau gyvai, atsiprašau visų“, – parašė moteris.

Žinutė sulaukė milžiniško dėmesio, tačiau netrukus A. Curry nusprendė ją ištrinti iš savo profilio.

„Parašiau tai apimta emocijų, kadangi toje situacijoje pražangos nebuvo“, – pasiaiškino ji.

S. Curry iš aikštelės buvo išvytas baigiantis ketvirtajam kėliniui. Kai arbitras jam užfiksavo šeštąją pražangą, krepšininkas sviedė į savo dantų apsaugas į žiūrovus ir buvo išvarytas. Tai – pirmas kartas per Ouklando superžvaigždės karjerą NBA.

Po „Cavaliers“ pergalės 115:101 NBA finalo serijos rezultatas tapo lygus – 3-3. Lemiamos serijos rungtynės Ouklande vyks naktį iš sekmadienio į pirmadienį. Šioje serijoje Klivlando komanda atsiliko 1-3, tačiau sugebėjo išlyginti rezultatą laimėdama du kartus iš eilės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)