Žaidėjo agentas Pedro Poweris paskelbė, kad 23-ejų metų 208 cm ūgio puolėjas iš Lietuvos mėgins užsitarnauti dviejų lygos klubų Los Andželo „Lakers“ ir Orlando „Magic“ – atstovų simpatijas.

„Pačios komandos nori pamatyti tuos E. Mockevičiaus privalumus, kuriuos jis demonstravo žaisdamas Evansvilio universitete. Bus įdomu“, – teigė agentas.

Pastarąjį NCAA sezoną E. Mockevičius per rungtynes vidutiniškai pelnė po 15,7 taško ir atkovojo po 14 kamuolių. Anot E. Powerio, NBA klubai, kurie domisi krepšininku, yra nustebinti aukštaūgio galimybėmis krepšį taikliai atakuoti iš įvairių pozicijų.

Visgi išankstinėse NBA naujokų biržos prognozėse, kurias pateikia įvairūs JAV šaltiniai ir specialistai, E. Mockevičiaus pavardė nefigūruoja. Naujokų biržoje iš viso pašaukiama 60 krepšininkų. Manoma, kad jau pirmajame dešimtuke gali nuskambėti kito Lietuvos žaidėjo – Domanto Sabonio pavardė. 20-metis lietuvis netgi yra pakviestas į „žaliąjį kambarį“, į kurį kvietimų iš NBA lygos sulaukia tik 14 perspektyviausiai vertinamų žaidėjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)