30-metis Latvijos krepšininkas nusišypsojo ir tęsė pratimą. Į Vilnių grįžęs J. Blūmas jaučiasi tarsi naujokas, nes pastarąjį kartą „Lietuvos ryte“ žaidė prieš penkerius metus, - rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.

„Tai nauja komanda. Susirinko geri vaikinai - tai labai svarbu, - sakė antrą sezoną „Lietuvos ryte“ pradedantis treneris Aleksandras Džikičius. - Iš naujokų reikalausiu, kad jie suprastų, ką reiškia žaisti „Lietuvos ryte“.

Ne visi naujokai A. Džikičiui yra nepažįstami.

„Starto penketas nėra svarbiausia. Nemanja Nedovičius - jaunas ir talentingas žaidėjas. Turi dar daug dirbti. Dėl Deivido Dulkio - tokia pat situacija. Jis yra jaunas, talentingas ir perspektyvus. Rinkomės jį galvodami apie ilgalaikę perspektyvą ir duosime laiko apsiprasti su europietišku krepšiniu“, - dienraščiui „Lietuvos rytas“ sakė A. Džikičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)