Gydytojas su L. Kleiza, kuris į Lietuvą atvyko kartu su „Raptors“ komandos fizinio pasirengimo treneriu Francesco Cuzzolinu, dirba du kartus per dieną.

„Stebuklų būna, tačiau, mano įsitikinimu, vilčių pamatyti Liną šiemet mūsų šalyje vyksiančiame Europos čempionate nėra. Neaišku, kaip kelio kremzlė augs toliau, tačiau šiuo metu – jokių šansų, kad L. Kleiza bus nacionalinėje rinktinėje“, – dienraščiui „Kauno diena“ sakė V. Trumpickas.

Pasak jo, L. Kleiza visą reabilitacijos laikotarpį praleis Lietuvoje, o galutinai pasveikti turėtų spalio arba lapkričio pabaigoje.

Šį sezoną NBA lygoje L. Kleiza sužaidė tik 39 rungtynes. Per jas jis vidutiniškai pelnė po 11,2 taško ir atkovojo po 4,5 kamuolio. „Raptors“ ekipa su 22 pergalėmis ir 60 pralaimėjimų Rytų konferencijoje liko priešpaskutinė, 14-ta.

Primename, kad Europos čempionato startas – rugpjūčio 31 dieną, o lietuviai pirmenybes pradės A grupėje (Panevėžyje), kur susikaus su Didžiosios Britanijos, Lenkijos, Turkijos, Ispanijos ir vienos iš atrankos turnyrų nugalėtojų krepšininkais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją