"Gavę rezultatus, gydytojai palygino juos su tais tyrimais, kurie Žydrūnui buvo atlikti kovo mėnesį, kai jam prasidėjo sveikatos problemos dėl nugaros. Buvome infomuoti, kad dabar medikai Ž. Ilgauskui nustatė progresuojančią stuburo išvaržą", - pasakojo M. Balčiūnas.

"Išsamių to tyrimo rezultatų mes negavome, nes šie duomenys konfidencialūs ir priklauso užsakovui, t.y. Klivlendo klubui. Todėl mes (LKF – past.) kartu su draudimo reikalus tvarkančia bendrove užsakėme dar vieną tyrimą, kuris Ž. Ilgauskui bus atliktas trečiadienį (birželio 25 d.) kitoje Klivlendo klinikoje. Gauti rezultatai bus iškart persiųsti mums ir mūsų rinktine besirūpinantys medikai pateiks savo išvadas”, - pranešė M. Balčiūnas.

Tačiau LKF generalinis sekretorius pripažino, kad galimybės išvysti Ž. Ilgauską Lietuvos rinktinėje minimalios.

“Galutinis taškas dar nepadėtas, tačiau jei antrojo tyrimo rezultatai patvirtins, kad Ž. Ilgauskui teisingai diagnozuota progresuojanti stuburo išvarža, jo olimpinėje rinktinėje neturėsime”, - sakė M. Balčiūnas.

Į stovyklą atvyko M. Laukauskis ir M. Petravičius

Lietuvos vyrų krepšinio stovykloje padaugėjo sportuojančių krepšininkų – prie kandidatų į pagrindinę rinktinę prisidėjo Mindaugas Lukauskis.

Jis prisijungė prie Palangoje jau besitreniruojančių Jono Mačiulio, Lino Kleizos, Manto Kalniečio, Mariaus Prekevičiaus, Rolando Alijevo, Tomo Delininkaičio, Donato Zavacko, Justo Sinicos ir Martyno Pociaus.

Į Palangą taip pat atvyko ir vidurio puolėjas Marijonas Petravičius, tačiau jis kol kas sportuoja pagal individualų reabilitacinį planą. Planuojama, kad prie bendrų komandos treniruočių “Lietuvos ryto” žaidėjas prisijungs nuo birželio 28 d.

Kitų žaidėjų atvykimo datos kol kas nesikeičia – visi kandidatai turi atvykti į Palangą iki liepos 1 d. (tą dieną atvykstantiems žaidėjams jau yra numatyta vakarinė fizinio rengimo treniruotė).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją