Įspūdingai iš žaidimo atakavę – 22/36 dvitaškiai (61 proc.) ir 10/16 tritaškiai (63 proc.) – „Buldogai“ mačo eigą rezultatą kontroliavo nuo dvikovos pradžios iki pabaigos.

Nuo atsarginių suolo pakilęs 18-metis D. Sabonis buvo vienas geriausių nugalėtojų gretose. Lietuvis per 27 min. pelnė 18 taškų (6/10 dvitaškiai, 6/8 baudos), atkovojo 9 kamuolius ir 3 kartus prasižengė.

Rezultatyviau už jį žaidė tik Kyle'as Wiltjeris, įmetęs 24 taškus (6/6 dvitaškiai, 4/6 tritaškiai). 16 taškų pridėjo Kevinas Pangosas.

Varžovams Jarrodas Uthoffas surinko 20, o Aaronas White'as – 19 taškų.

„Bulldogs“, kurie į NCAA aštuntfinalį prasibrovė pirmą kartą nuo 2009 metų, jame penktadienį, kovo 27 d., susikaus su Los Andželo Kalifornijos universiteto (UCLA) atstovais (22/13).

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)