28-erių metų 180 cm krepšininkas Klaipėdoje žaidė 2005-2009 m. sezonais. Iš „Neptūno“ jis išvyko į „Lietuvos rytą“, o vėliau persikėlė į Prienų „Rūdupį“. Su šia komanda praėjusiame LKL čempionate iškovojo bronzos medalius ir pelnydavo vidutiniškai po 8,2 taško bei atlikdavo po 3,5 rezultatyvaus perdavimo, žaisdamas po 21 minutę.

„Neptūnas“ susigrąžinti E. Dainį siekė dar prieš metus, tačiau tai pavyko padaryti tik dabar ir sutartis pasirašyta 2 metams (pagal formulę 1+1).

„Grįžti ten, kur praleidai daug metų ir turi gerų prisiminimų, visada malonu. Jeigu taip paskaičiavus, tai „Neptūne“ žaidžiau nepilnus penkis sezonus. Juk pirmaisiais metais sugrįžus iš JAV žaisdamas „Neptūne“ gavau rimtą traumą. Ją išsigydęs Klaipėdoje žaidžiau beveik ketverius metus, kol neišvykau į Vilnių.

Neslėpsiu „Neptūnui“ jaučiau didelius sentimentus ir tai labai palengvino priimti sprendimą vėl sugrįžti į Klaipėdą. Juk dar pažaisiu 2 sezonus ir jau būsiu tikras komandos senbuvis“, – sakė E. Dainys.

– Komandoje tikrai nesijausi naujoku, nes su dauguma krepšininkų esi žaidęs „Neptūne“.

– Ši priežastis taip pat daug lėmė, kad grįžčiau į Klaipėdą. Juk vėl sutiksiu „chebrytę“ su kuria mes buvome daugiau negu komandos draugais. Kai tekdavo žaisti prieš „Neptūną“ Klaipėdoje būdavo dvejopas jausmas. Žaidi salėje, kurioje viskas tau žinoma ir pažįstama, bet kovoji prieš savo draugus.

Malonu, kad niekada „Neptūno“ sirgaliai manęs nenušvilpė, nes jie suprato, kad komandą palikau dėl pasitaikiusio šanso išbandyti save aukštesniame lygyje. Aš esu ramus, kad grįžtų į komandą, kurioje pažįstu ir žaidėjus, ir trenerius, ir klubo administraciją, ir pažadu, kad atiduosiu visas jėgas aikštelėje „Neptūno“ naudai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją