23-ejų metų lietuvis žaidė 34 minutes, pelnė 16 taškų (5/12 dvit., 6/10 baud. met.), atkovojo 10 kamuolių, atliko 2 blokus, 2 kartus suklydo ir 5 sykius prasižengė.

Ši nesėkmė „Purple Aces“ ekipai buvo brangi dėl to, kad dabar ji „Missouri Valley“ konferencijoje nusirito į trečią vietą, o garantuotai kelialapį į „Kovo beprotybę“ gauna tik jos nugalėtojai.

Konferencijoje su rezultatu 12-1 pirmauja Vičitos Valstijos universiteto komanda, antrą vietą užimą „Redbirds“ (9/4), o Evansvilio studentai savo sąskaitoje turi 8 pergales ir 5 pralaimėjimus.

Ketvirtakursis 208 cm ūgio „centras“ į NCAA čempionato atkrintamąsias varžybas dar nė sykio nebuvo patekęs. Panašu, kad istorija pasikartos ir šiame, jam jau paskutiniame, sezone.

O štai dar vieną neįtikėtinai solidų pasirodymą surengė Rokas Gustys, o jo atstovaujama „Hofstra Pride“ (17/8) komanda 86:80 (38:38, 48:42) pranoko savo principinę konkurentę „William & Mary Tribe“ (17/7) ekipą.

206 cm ūgio 21-erių metų kaunietis per 36 minutes pelnė 25 taškus (12/16 dvit., 1/5 baud. met.), taip pakartodamas karjeros rekordą, ir atkovojo net 15 kamuolių.

Antrakursis iš Lietuvos taip pat atliko rezultatyvų perdavimą ir 3 blokus, 4 sykius prasižengė ir 3 kartus suklydo.

Turėdami 9 pergales ir 4 pralaimėjimus „Hofstra Pride“ studentai „Colonial Athletic Association“ divizione antrą-ketvirtą vietas dalijasi su dar dviem komandomis. Vienvaldės lyderės poziciją čia užima „UNC Wilmington“ (11/2) komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)