Po pasirašytos sutarties nauju savo komandos pirkiniu džiaugėsi ekipos vyriausiasis treneris Gonzalo Garcia.

„Aš esu labai laimingas, kad pasirašėme sutartį su šiuo žaidėju, nes jis yra tikras profesionalas. Norėjau, kad pratęstume sutartį su juo praėjusį sezoną, nes maniau, kad jis idealiai tiktų mūsų sudėčiai, tačiau aplinkybės susiklostė taip, jog tai buvo neįmanoma.

Esu tikras, kad šį sezoną jis parodys savo tikrąjį lygį. Jis yra darbštus žmogus ir pati komanda jam padės geriau žaisti. Darius parodė, jog nori grįžti į šią komandą ir su ja pasiekti aukštus tikslus“, sakė ispanų treneris.

D. Pakamanis buvo „Juventus“ ekipos lyderis ir Lietuvos krepšinio lygos (LKL) varžybose vidutiniškai rinkdavo po 11,2 taško, atkovodavo po ir 1,2 perimto kamuolio bei 3,1 rezultatyvaus perdavimo.

Baltijos krepšinio lygos (BBL) Elito divizione krepšininkas buvo šiek tiek rezultatyvesnis - pelnydavo 12,5 taško, atkovodavo po 5,2 ir perimdavo po 1,4 kamuolio bei atlikdavo po 2,5 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Temos
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)