Praėjus mėnesiui, treneris pasiūlė krepšininkui atstovauti "Šiauliams".

"Darius sutiko, bet mes įsipareigojome jį išleisti, jei gaus viliojantį pasiūlymą iš užsienio", - apie susitarimą su ilgamečiu auklėtiniu kalbėjo treneris A. Sireika.

Klubas jau įregistravo D. Pakamanį, tad penktadienį per rungtynes su Vilniaus "Perlu" jį bus galima išvysti žaidžiantį.

"Darius yra savas žmogus, daug metų atidavęs "Šiauliams", todėl jam čia durys atviros, - apie auklėtinį kalbėjo A. Sireika. - Kadangi komandos paieškos užsitęsė, pasiūliau jam atstovauti mums. Manau, kad tam jis jau pasirengęs".

Treneris juokavo, kad dabar "Šiauliai" turės net du vienus geriausių Lietuvoje žaidžiančių driblingo meistrų.

"Tiek Darius, tiek Derrickas (Low) demonstruoja įspūdingą kamuolio valdymo techniką, abu gali tiesiog ridenti kamuolį parketu. Man patinka universalūs žaidėjai, o Darius yra būtent toks - gali žaisti tiek įžaidėju, tiek atakuojančiuoju gynėju".

"Šiaulių" klubo direktorius Adomas Klimavičius neslėpė, kad iš sandorio su D. Pakamaniu naudos turės abi pusės.

"Klubas nedarys jokių kliūčių, jei krepšininkas norės išvykti. Tačiau nauda bus abipusė. Mums naudinga turėti patyrusį ir subrendusį krepšininką. Naudos turės ir jis pats - jei nori susirasti gerą komandą, reikalingas ir rezultatas. Dariui bus puiki galimybė parodyti, ką sugeba".

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją