Pergalę ir kelialapį į atkrintamąsias varžybas „Maritime“ klubui išplėšė Patas Carrollas. 24 metų 196 cm ūgio amerikietis atkovojo kamuolį puolant ir pataisė netaiklų komandos draugo metimą. Du P.Carrollo taškai paskutinėmis mačo sekundėmis lėmė, kad „Maritime“ pakilo į aštuntąją vietą reguliariajame sezone ir pateko į atkrintamąsias kovas.

Per 34 rungtynes „Maritime“ laimėjo 18 kartų. Tiek pat pergalių pasiekė dar trys ekipos, tačiau D.Adomaičio atstovaujamos komandos tarpusavio rezultatai geresni ir ji užėmė 8-ąją vietą, o kitos trys ekipos liko už atkrintamųjų varžybų borto.

Per paskutines reguliariojo sezono rungtynes D.Adomaitis žaidė 30 minučių ir pelnė 11 taškų (4/7 dvitaškių, 0/2 tritaškių, 3/3 baudų). Be to, puolėjas atkovojo 3 bei perėmė ir prarado po 1 kamuolį, atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir 2 sykius prasižengė.

Atkrintamųjų varžybų ketvirtfinalio etape „Maritime“ kausis su reguliariojo sezono nugalėtoja Nansi „SLUC Basket“ ekipa. Per 34 reguliariojo sezono dvikovas Nansi krepšininkai laimėjo 25 kartus.