R. Kurtinaitis su Kantu ekipa buvo pasirašęs garantuotą dvejų metų sutartį, bet, neapsikentęs pralaimėjimų, darbo atsisakyti nusprendė pats. Bent jau tokią versiją pateikia trenerio agentas.

„Red October“ (2/7) komandos, kuri Italijos čempionate užima priešpaskutinę 15-ą vietą, vairą iš lietuvio laikinai perims jo asistentu dirbęs Kirilas Bolšakovas.

„Aš norėčiau padėkoti Rimui už tai, kiek daug jis man papasakojo apie krepšinį. Tačiau metas keistis. Aš nežinau, kodėl sistema neveikė, galbūt mūsų sudėtis buvo netinkama jo idėjų įgyvendinimui. Tačiau negaliu pasakyti nieko blogo apie jį, jis puikiai supranta situaciją. Žinau, kaip jis suvokė nesėkmių svarbą, kaip jis negalėjo miegoti. Dėkoju jam už profesionalų požiūrį ir už tai, kad jis vertino klubą bei jo istoriją“, – žurnalistams aiškino D. Gerasimenka.

Pažymėtina, kad R. Kurtinaitis darbo neteko jau antrą kartą per šiuos metus. Pavasarį išsiskyrė lietuvio ir Maskvos srities „Chimki“ komandos, kurioje jis dirbo ne vienus metus, keliai. Su Rusijos milijonieriais lietuvis dusyk (2012 ir 2015 m.) tapo Europos taurės turnyro laimėtoju.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)