Izraelio krepšinio žurnalisto Davido Picko duomenimis D. Blattas ir Turkijos klubas susitarė dėl ilgalaikio kontrakto, o per sezoną Stambule jis turėtų uždirbti po 1,7-2 mln. eurų.

Klubas ateinantį sezoną žais Eurolygos turnyre, į kurį gavo vardinį kvietimą.

Oficialiai ši informacija nėra paskelbta, tačiau apie galimą D. Blatto sugrįžimą į Europą buvo kalbama jau kurį laiką.

Skelbta, kad prieš tai D. Blattas bendravo su Niujorko „Knicks“ ir Bruklino „Nets“ vadovais, tačiau susitarti su jais treneriui dėl darbo nepavyko.

D. Blatto atleidimas iš Klivlando klubo sulaukė milžiniško rezonanso. Populiarausia nuomonė iki šiol išliko tokia, kad treneriu atsikratyti panoro ryškiausia klubo žvaigždė Lebronas Jamesas, į D. Blatto vietą sugebėjęs įsiūlyti gerą savo bičiulį Tyrone‘ą Lue.

Pernai D. Blatto treniruojama Klivlando komanda nužygiavo iki NBA superfinalo. Šiemet „Cavaliers“ pavyko pakartoti tą patį, tačiau jau vadovaujant T. Lue, kuris vairą iš atleisto D. Blatto perėmė sezono viduryje.

Paskutinė Europoje D. Blatto treniruota komanda buvo Tel Avivo „Maccabi“, kurioje specialistas dirbo 2010-2014 m.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)