D. Rose'as praėjusią savaitę per kiekvieną mačą rinko vidutiniškai po 28,8 taško, atliko po 7,5 rezultatyvaus perdavimo ir perimdavo po 1,75 kamuolio bei atvedė „Bulls“ į keturias pergales iš tiek pat galimų.

„Bulls“ lyderis dviejuose susitikimuose pelnė bent po 30 taškų, o geriausią pasirodymą surengė paskutinėje dvikovoje išvykoje su Filadelfijos „76-ers“ (96:91), kai įmetė 35 taškus.

T. Lawsono vidurkiai irgi įspūdingi - po 20,7 taško, 11,7 rezultatyvaus perdavimo ir 7 atkovotus kamuolius, o „Nuggets“ laimėjo visas trejas žaistas rungtynes.

Labiausiai T. Lawsonas sužibėjo irgi paskutinėje savaitės akistatoje svečiuose su San Antonijaus „Spurs“ (99:94), kai buvo labai arti trigubo dublio - 22 taškai, 11 rez. perd. ir 9 atk. kam.

Buvęs žalgirietis Vakaruose kiek netikėtai įveikė Los Andželo „Lakers“ žvaigždę Kobę Bryantą, kuris visuose trijuose savaitės mačuose pelnė po daugiau nei 30 taškų (vid. 34 taškai), atkovojo po 6 kamuolius ir atliko po 4 rezultatyvius perdavimus, o jo atstovaujama komanda iškovojo visas tris pergales.

Kiti pretendentai į geriausio savaitės žaidėjo prizą buvo: Joshas Smithas (Atlantos „Hawks“), Kevinas Garnettas ir Rajonas Rondo (abu - Bostono „Celtics“), Deronas Williamsas (Naujojo Džersio „Nets“), Mike'as Conley ir Marcas Gasolis (abu - Memfio „Grizzlies“) ir Kevinas Durantas bei Russellas Westbrookas (abu - Oklahomos „Thunder“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją