Šešioliktąją pergalę iš eilės 2015-2016 m. NBA sezone „Warriors“ iškovojo namuose, kur 111:75 sutriuškino „Lakers“. 37-erių K. Bryantas šiame mače sukrapštė vos 4 taškus ir iš žaidimo realizavo vos 1 metimą iš 14.

Į beatodairiškai, nors ir netaikliai krepšį atakavusį veteraną mačo metu skersakiavo ir jo komandos draugai, tačiau pats K. Bryantas atsakomybės kratėsi.

„Tiesą sakant, dabar aš visiškai nepergyvenu dėl netaiklių savo metimų. Mano pataikymo procentas gerėja. Aš šiandien galėjau pelnyti kad ir 80 taškų, tačiau tai nieko nepakeistų. Mes turime daug rimtesnių problemų“, – rėžė atakuojantis gynėjas.

Šiuo metu „Lakers“ savo sąskaitoje turi 2 pergales, iškovotas per 14 žaistų rungtynių. Tai – antras pagal blogumą rezultatas visoje NBA lygoje. Pasak K. Bryanto, problemos yra kur kas gilesnės, nei prastas jo paties žaidimas.

„Sakykime, aš per rungtynes pelnyčiau vidutiniškai po 35 taškus. Ir ką, tuomet mūsų pergalių pralaimėjimų santykis būtų 3-11? Mums reikia dirbti ties tuo, kad ištobulintume sistemą, leidžiančią nuolat likti žaidime ir kovoti dėl pergalių“, – aiškino jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)