Aikštės šeimininkai, "Ventspils" krepšininkai, jau pirmąjį kėlinį laimėjo rezultatu 18:9, o didžioji rungtynių dalis vyko taškas į tašką. Tačiau "Kėdainiai - Triobet" ekipos spurtą keisdavo jų pačių klaidos ir varžovų greiti taškai.

Iš viso šiose rungtynėse kėdainiečiai suklydo 19, o jų varžovai 13 kartų. Visgi "Ventspils" perėmė net 16 kamuolių, ko pasekoje latviams neretai pavykdavo pelnyti lengvus taškus.

"Kėdainiai - Triobet": Vytautas Šulskis (7 atk. kam., 5 kld.) 18, Aurimas Adomaitis 13, Tomas Černeckis 12, Davidas McClure'as (10 atk. kam.) ir Laimonas Kisielius po 8, Paulius Beliavičius 7.

"Ventspils": Mamadi Melameka Diane (5 atk. kam.) 20, Ronaldas Zakis (8 atk. kam.) ir Jahmaras Youngas (5 rez. perd.) po 16, Stevenas Gray'us 14.

"Pieno žvaigždės" neturėjo problemų su "Baltais"

Sezoną Baltijos krepšinio lygos (BBL) Elito divizione baigė tiek Pasvalio "Pieno žvaigždės" (10-10), tiek Kauno "Baltai" (4-16). Pergalingai jį baigė pasvaliečiai, savo aikštėje priėmę ir rezultatu 73:51 (22:5 15:14 19:13 17:19) nugalėję svečius iš Kauno.

Aikštės šeimininkai jau pirmosiomis rungtynių minutėmis parodė, jog neketina juokauti su "Baltų" krepšininkais ir po Aurimo Kiežos dvitaškio pirmojo kėlinio pabaigojė skirtumas tarp komandų pasiekė 17 taškų (22:5).

Likusio laiko kauniečiams nepakako, kad panaikintų varžovų pranašumą - priešingai, "Pieno žvaigždės" tik dar labiau padidino savo persvarą ir sezoną Baltijos krepšinio lygoje baigė pergalingai.

"Pieno žvaigždės": Gytis Sirutavičius ir Eimantas Bendžius po 10, Aurimas Kieža (5 atk. kam.) 9, Paulo Sergio Prestesas (8 atk. kam.) ir Sylversteris Morganas po 7.

"Baltai": Jonas Mačiulis 13, Mario Delašas (13 atk. kam.) 9, Urošas Petrovičius 8, Gediminas Žylė 7.

Šaltinis
Temos
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją