Pasak vilniečių vyriausiojo trenerio Aleksandro Trifunovičiaus intriguojančioje dvikovoje jo komandai svarbu ne tik iškovoti pergalę, bet dar ir gerai žaisti. „Kiekvienos rungtynės yra svarbios, ne tik su „Žalgiriu“. Nesvarbu, tai pirmosios, antrosios, ar paskutinės rungtynės. Svarbiausia yra ne tik laimėti, bet gerai žaisti ir iškovoti pergalę. Mes norime eiti į aikštelę ir žaisti – tai viskas, ką galvoju apie „Žalgirį“, – sakė A. Trifunovičius.

„Lietuvos ryto“ gynėjo Mindaugo Lukauskio nuomone, laukia, kaip visada, įtemptos rungtynės. „Aišku, žalgiriečiai žaidžia namuose, todėl jų nusiteikimas gal bus ir didesnis, bet finalą (Lietuvos krepšinio lygos - DELFI) pralaimėjome mes, todėl sieksime revanšo“, – teigė M. Lukauskis.

Anot vilniečių centro puolėjo Marijono Petravičiaus, iš „Žalgirio“ pasitraukus Tanokai Beardui „Lietuvos rytas“ turės pranašumą po krepšiais.

Neaišku, ar šeštadienį į aikštelę išbėgs vilniečių įžaidėjas Hollisas Price‘as, kuris Eurolygos rungtynėse su Salonikų „Aris“ pasitempė nugaros raumenis. Treniruotėje jam buvo atliekamos fizioterapijos procedūros.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją