Nuo trečiadienio prie Kauno komandos prisijungsiantis 44-erių serbas tikina nebijantis keliamų aukštų reikalavimų ir ketina to paties reikalauti iš savo žaidėjų.

– Treneri, ar jus nustebino „Žalgirio“ pasiūlymas?, – „kaunodiena.lt“ paklausė A. Trifunovičiaus.

– Tai - nestebina. Tai yra (...) žinomas klubas, didelės galimybės visiems. Esu labai laimingas, kad esu čia. Nežinau nė vieno vieno profesionalaus trenerio, kuris nenorėtų treniruoti tokios komandos kaip „Žalgiris“. Man tai yra didelis iššūkis ir didelis įvertinimas.

– Ką manote apie „Žalgirio“ sudėtį?

– Manau, kad dabar žaidėjai žaidžia žemiau savo galimybių. Sudėtis yra gera. Kai kuriose pozicijose yra daugiau negu reikia, kai kuriuose šiek tiek trūksta. (...) Manau, komanda gali žaisti geriau negu dabar.

– Kokios reakcijos tikitės iš „Lietuvos ryto“ fanų?

– „Lietuvos rytas“ yra dalis mano praeities. Savo vaikus mokau nežiūrėti atgal. Padaryti išvadas ir žiūrėti į priekį, o ne atgal.

– Kada pradėsite darbą su komanda?

– Pirma treniruotė – jau trečiadienio rytą. Taip pat, vadovausiu komandai Eurolygos varžybose penktadienį su Atėnų „Panathinaikos“ klubu, A. Trifunovičius sakė „Kauno dienai“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją